Syyskokous su 5.11.2017 klo 17.00

Suomen kannabisyhdistys ry:n syyskokous pidetään sunnuntaina 5.11.2017 Urbansaunassa klo 17.00 alkaen. Kokouksen alussa lakimies Lauri Louhio pitää esityksen ”Oikeusturva kannabiksen käyttö- ja kasvatusrikoksessa”. Käydään asiasta keskustelu ja myös käytännön juridisia neuvoja voi kysyä. Tämän jälkeen käsitellään syyskokouksen sääntömääräiset asiat: talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018 sekä valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

"Kannabiksen käytön laillistamista vaatii yli 17 000 nimeä netissä. Nettiadressin parikymppinen ylläpitäjä, eteläpohjalainen Jaakko aikoo luovuttaa adressin sosiaali- ja terveysministeriölle jouluun mennessä."

"Adressissa esitetään, että kannabiksen pienen määrän hallussapito ja käyttö pitäisi laillistaa Suomessa."

thumb_ilkka_22-11-08_kannabis_adressi_keraa_nimia
( Klikkaa kuva isommaksi )