Suomenlinnan Piknik su 14.8.2022 klo 14

Suomen kannabisyhdistys ry:n perinteinen  Suomenlinnan piknik on sunnuntaina 14.8.2022. Piknik on vapaata yhdessäoloa eväitä nauttien Suomenlinnan merellisessä ympäristössä.

Kokoontuminen tapahtuu kuten ennenkin Suomenlinnan kirkon edustan nurmikolla klo 14. Sieltä suuntaamme piknik-paikkaan. Omat eväät mukaan.

Kansalaisaloite kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi luovutetaan eduskunnalle torstaina 5. marraskuuta Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa klo 10.

Aloitteen luovuttamisen jälkeen kampanja pitää yleisen tiedotustilaisuuden keskuskirjasto Oodissa klo 10.45 - 11.45. Tilaisuudessa pidetään kolme puheenvuoroa, jonka jälkeen on varattu aikaa median kysymyksille. Puheenvuoron pitävät kampanjavastaava Tapani Karvinen, kansalaisaloitteen laatimisessa mukana ollut lakimies Lauri Louhio ja Suomen kannabisyhdistys ry:n varapuheenjohtaja Kimmo Wilska.

Seuraa suoraa lähetystä Facebookissa tai Instagramissa 5.11. klo 10 alkaen!